Publicitat enganyosa?


Aquesta setmana, els que llegim l’Actual, que no som tots els habitants del municipi, hem pogut observar tota un plana, la 4, amb la publicitat de la campanya per el civisme i la convivència.
Tota una plana per exposar el següent:

PUBLICITAT2012: Pel mal ús i la destrossa dels contenidors els castellarencs hem pagat 53.000 € Article 61.1. Contaminació per residus, neteja i degradació visual de l’entorn urbàFes un bon ús dels contenidors, no siguis brètol.Volem un Castellar cívic.

  • Primera observació: qualsevol persona veu l’encapçalament de publicitat i ja ni es para a prestar-hi atenció.
  • Segona: qualsevol empresari hauria de vendre's l’empresa per a fer un anunci a plana sencera.
  • Tercera: no es pot dir menys en 37 paraules.
  • Quarta: hom es pot parar a pensar que no ha fet mai mal ús ni destrossat un contenidor. Pot imaginar que hi ha brètols que fan servir els contenidors per a fer entrenaments per la carrera de trastos de la festa major.
  • Cinquena: les castellarenques no paguen? (veure el detall dels 53.000€ )
  • Sisena: si l’ajuntament disposa de tota una plana, per què no aprofita per incloure-hi l’article 61.1?
  • Setena: hom pot pensar que l’article 61.1 diu que faci un bon ús dels contenidors. Algú ja ha pensat en agafar-ne’n un i posar-hi el planter de l’hort, algú altre ha vist grans possibilitats com a contenidor d’aigua, també per l’hort, altres han pensat en aquests contenidors per a fer una recollida solidària d’aliments: com podeu observar és fàcil pensar en bons usos per els contenidors.

Conclusió: l’Ajuntament segueix interessat en amagar les noves normatives, tot i disposant dels millors recursos per la difusió i pedagogia d’aquestes.

Copio íntegrament l’article 61.1 per a que aneu pensant de quina nova manera us vol prendre els diners l’equip de govern.
Article 61. Contenidors i recollida
1.       Els ciutadans i les ciutadanes de Castellar del Vallès tenen l’obligació de dipositar els residus que generin dintre de les papereres i els contenidors corresponents més propers als seus domicilis i en l’horari establert. Si l’esmentat contenidor es trobés totalment saturat, la ciutadania té l’obligació de dipositar els seus residus dins del corresponent contenidor buit més proper.
Com a curiositat d’aquesta normativa hi ha que enlloc diu quin és l’horari establert per llençar les escombraries. (et poden sancionar per fer-ho fora de l’horari establert, que, al igual que tota la normativa, ningú coneix, excepte l’autoritat que et vingui a multar).
L’altra curiositat és que si vius al poble veí de Matadepera, la normativa sobre residus és tan diferent que t’obliguen a dipositar les deixalles sobre la vorera (a partir de JA, si t’enganxen per Castellar deixant una bossa d’escombraries a la vorera et caurà un paquet de fins a 600 750 €)

Ainsss...estic tot encuriosit avui... amb la campanya que està fent l’equip de govern, diria que no sap fer campanyes. Com és possible que els votessin gairebé 5000 persones?


Responeu-me si-us-plau , per que jo no ho entenc! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario