No siguis fatxa, ho entens així?

Finalitzada la campanya per a promoure l'article 61.1 de la recollonuda ordenança de ciNisme, està clar que molt pocs habitants del nostre municipi l'han après. O és que són uns brètols temeraris...

Després de 6 setmanes denunciant un contenidor concret, a través d'aquest bloc i a través del mur de facebook del teu alcalde, segueix desbordant-se dia rera dia.


instantània de la matinada del 22 de juny de 2013

Podria acabar d'omplir el post amb tot un recull de fotos, de diferents dies i diferents contenidors, però temo que, havent entrat ja l'estiu, comenci a fer un tuf insoportable que traspuï per les ones wi-fi.

Ha fet l'ajuntament una bona campanya?

Queda clar que la campanya que ha fet l'ajuntament NO FUNCIONA, saltant-se ells mateixos l'article 7.2.a, ja que la publicitat feta a l'Actual és qualsevol cosa menys una informació .

Per el següent exercici us exposo per a que compareu el disseny del que n'han distribuit 25.000 còpies, en 5 setmanes,  pagades per tots els habitants del municipi  i el model de campanya que hagués fet un equip de govern NO CÍNIC:
On ha estat l'error de l'equip de govern?
Primer error: haver aprovat una normativa plena de llacunes.
Segon error: pensar que són tot poderosos i que ens poden dir brètols per la cara.
Tercer error:  haver agrupat 2 tipus d'infraccions en un sol lema: curiosament, ahir va sortir un article per l'Actual
És a dir, destrossar un contenidor és un ACTE VANDÀLIC, de tota la vida, legislat en el codi penal, i fins i tot el PP vol que sigui considerat un acte de terrorisme i no una bretolada.
Quart error: si l'empresa UTE pressuposta 2 milions d'euros per la recollida anual d'escombraries i resulta que el 2012, per un error de logística, per falta de contenidors en punts on hi ha més volum de deixalles, factura un extra de 37.000 € per la recollida de brossa de les voreres: per què l'ajuntament assumeix l'extra? El problema és de l'empresa UTE per la falta de previsió, o no?

En fi, que no m'enrotllo més, que aquesta setmana vinent començarà la campanya per a sensibilitzar-nos sobre els sorolls, dient-nos que som uns brètols sorollosos, i com que ja ha arribat l'estiu, amb les finestres obertes aguditzarem l'oïda...

No hay comentarios:

Publicar un comentario